Van data naar informatie

Organisaties hebben vaak slecht zicht op hun situatie. Hoe het bedrijf ervoor staat, bepalen ze vooral op basis van lijstjes en gevoel. Begrijpelijk misschien, maar niet de ideale manier van bedrijfsvoering. In uw organisatie worden veel gegevens vastgelegd, met Power2Match Analytics vertaald u deze naar handzame dashboards en verkrijgt u inzicht om betere beslissingen te nemen.

‘Real-time’ inzicht in uw organisatie

Gestandardiseerde overzichten vertellen u ‘real-time’ de actuele situatie van uw organisatie, de werkdruk op intermediairs en hoe die zich verhouden tot elkaar (benchmark). Het biedt inzicht in de performance van uw vestigingen. Zeer bruikbare en waardevolle informatie, welke onderdeel uitmaakt van uw standaard oplossing.

Inzicht voor betere beslissingen!

Power2Match laat uw informatie leven door deze weer te geven in duidelijke dashboards. Hierdoor kijkt u niet langer naar grote hoeveelheden gegevens, maar ziet u direct de informatie die u nodig heeft. Hierdoor kunt u sneller inspelen op veranderingen, gebeurtenissen en trends.

Een informatiestrategie als groeiversneller

Zou het niet mooi zijn als u uw prestaties kunt vergelijken met andere ondernemers? Of trends in de arbeidsmarkt vroegtijdig kunt incorporeren in uw business model, zodat uw concurrentiekracht toeneemt en marges verbeteren? Wij helpen organisaties te groeien aan de hand van het Power2Match Analytics Maturity Model. Een aanpak die organisaties door verschillende volwassenheidsfases van de Informatie Strategie loodst.

Loading...

Ontdek wat Power2Match voor uw organisatie kan betekenen