Optimaal matchen kandidaten en vacatures

Met Power2Match kan de focus van uitzenders en detacheerders maximaal ingezet worden op het snel matchen van de juiste kandidaten met de beschikbare vacatures. De hogere kwaliteit van matches zorgt tevens voor een verbetering van de dienstverlening.

De regie in eigen hand

Bij Power2Match beschikken (flex)medewerkers en kandidaten over hun eigen portaal waardoor ze zelf de regie hebben over hun eigen profiel en e-Portfolio. Daarnaast is dit de plaats waar medewerkers hun gewerkte uren invoeren en hun kosten kunnen declareren. Uiteraard kan men vanuit het portaal ook Uitzendovereenkomsten (UOK) en salarisspecificaties bekijken en geinformeerd worden over betalingen. Op basis van het profiel kan de kandidaat vanuit de portal tevens interessante vacatures inzien en direct solliciteren. Dit alles plaats-, tijds en device onafhankelijk.

Klaar om te groeien!

Onze Fintech oplossing voorziet in een koppeling met Social Media zoals LinkedIn en haalt met één druk op de knop alle beschikbare vacatures via Jobdigger binnen. Ook is er bij het ontwerp al rekening gehouden met andere technieken die eraan komen zoals Blockchain. Zo vervult Power2Match alle wensen en eisen van een organisatie in de flexmarkt, nu en in de toekomst!

Download e-book Power2Match

Download hier het e-book over Power2Match en leer hoe u:

  • Efficiënter werkt en uw salestijd kan verdubbelen
  • De productiviteit verhoogd met alle informatie in één oogopslag
  • Uw medewerkers weer achter het stuur zet van het proces
Download e-book
Loading...

Ontdek wat Power2Match voor uw organisatie kan betekenen