Partner ecosysteem

Wij geloven in het principe ‘schoenmaker blijf bij je leest,’ daarom geloven wij bij Power2Match in het initiëren en onderhouden van partnerships met partijen die waarde kunnen toevoegen aan de oplossing voor onze klant. Op deze pagina treft u een overzicht van onze value-added partners die momenteel onderdeel uitmaken van het Power2Match ecosysteem.

Synerg-e is een softwarebedrijf met twee decennia aan ervaring als leverancier van HRM-pakketten. Sinds 1996 hebben wij totaalpakketten gebouwd voor de meest uitdagende administratieve omgeving van Nederland: de Uitzendbranche. Dit heeft geleid tot een zeer dynamisch pakket dat overweg kan met uiteenlopende situaties. De uitzendmarkt levert immers iedere mogelijke vorm van arbeid. De focus van onze pakketten ligt op een volledige automatisering van administratieve processen waardoor er meer tijd is voor commerciële trajecten. Het overkoepelende pakket van Synerg-e is e-Matcher en behelst het hele scala van HR dienstverlening zoals dat binnen een innovatieve organisatie voorkomt.

Pink Elephant is een internationale kennisleider op het gebied van bedrijfsinnovatie en bedrijfsverandering. Met advies- en IT dienstverlening haalt Pink Elephant het beste bij opdrachtgevers naar boven, door de kennis en creativiteit van mensen binnen deze organisaties te vertalen naar concrete resultaten. Sinds de oprichting in 1980 ziet Pink Elephant een belangrijke synergie tussen bedrijfsdoelstellingen, kennis en ondernemerschap van mensen en de manier waarop IT een belangrijke bijdrage levert om innovatie mogelijk te maken en het onderscheidend vermogen naar de markt te vergroten. Pink Elephant is actief in meer dan 20 landen en levert Enterprise App Services, IT Services en Education Services.

ARTRA is hét trainingsbureau voor de flexbranche en marktleider. Wij bieden trainingen, coaching, advies en interim management aan starters, (senior) professionals en managers werkzaam binnen de HR en de flexbranche. Ons doel is om mensen binnen organisaties te ontwikkelen, zodat zij én bedrijven excelleren! Ruim 850 klanten maken jaarlijks gebruik van onze trainingen. We trainen intermediairs op elk punt in hun carrière en dat doen we al bijna 40 jaar! We bieden meer dan 4000 deelnemers per jaar toetsen, opleidingen en coaching aan. Ruim 30 trainers, afkomstig uit de branche, zijn verbonden aan ARTRA. Met onze trainers maken we het verschil. Zij zorgen er mede voor dat onze opleidingen toegespitst blijven op de praktijk. Naast het aanbieden van trainingen, coaching en advies, spelen we in op de kansberoepen intercedent en recruiter en organiseren we evenementen zoals Intercedent van het Jaar. Volop veelzijdig!

Clouddesq gelooft in een workspace waarin de allerbeste ICT-functionaliteit voor een gebruiker samenkomt, ongeacht waar deze functionaliteit vandaan komt. Steeds meer bedrijven willen op slimme manieren gebruik maken van de mogelijkheden van online applicaties en online platformen al dan niet gecombineerd met ‘eigen ICT’. Clouddesq ondersteund deze gedachte door al deze toepassingen gecontroleerd en veilig toegankelijk te maken vanuit één centrale workspace.
Clouddesq belooft één eenduidige workspace, waarin voor partners en hun klanten functionaliteit vanuit diverse bronnen samenkomt. Wij willen dagelijks zorgdragen voor een optimale gebruikerservaring, maximale controle tegen de laagst mogelijke kosten, waardoor mensen eenvoudig, altijd en overal bij hun werkomgeving kunnen, zodat zij het allerbeste uit hun werkdag kunnen halen.

Zoals de naam al zegt, is Dutch Cloud een Nederlandse Cloud Provider. Wij garanderen dat data in Nederland blijft en volgens bestaand regelgevend bewaakt wordt. Wij leveren hoogwaardige Cloud-oplossingen en datacenter-diensten. Dutch Cloud is ISO27001:2013 gecertificeerd en voldoet tevens aan alle NEN7510 eisen die van toepassing zijn op de door ons geleverde diensten en oplossingen. Onze toonaangevende organisatie heeft datacenter-faciliteiten in zowel Nederland, Engeland als Duitsland. Daarnaast beschikt Dutch Cloud over een eigen netwerk waarmee alle datacentra zijn verbonden. Verder zijn wij Internet Service Provider (ISP) waardoor wij de volledige end-to-end kwaliteit van onze dienstverlening kunnen beheren. Mede hierdoor kan Dutch Cloud garanties afgeven op het gebied van beschikbaarheid. Tenslotte is Dutch Cloud flexibel en biedt haar klanten volledige transparantie en controle over de geleverde diensten.

Xelfer is een platform gebouwd op “delen”! Zo begon Airbnb in 2008 toen twee ontwerpers de woonruimte die ze over hadden deelden met drie reizigers die op zoek waren naar een plek om te verblijven. Dit is de inspiratie geweest voor het ontstaan van Xelfer. We delen huizen, auto’s en gereedschap met behulp van een platform dus waarom geen werk en werknemers? En wat nu als we dit platform voor bedrijven in het domein van wet- en regelgeving kunnen zetten? Dan wordt het voor bedrijven een stuk eenvoudiger om aan wet- en regelgeving te voldoen! Werkgevers en werknemers maken een gratis Xelfer account aan waarop de werkgever vacatures kan delen en werknemers met behulp van de unieke automatch zichzelf kunnen aanbieden. Bij succesvolle match tussen een vacature en een werknemer maakt de werknemer gebruik van een proefplaatsing voor de duur van twee maanden. De werknemer blijft gedurende de proefplaatsing in dienst van de “oude” werkgever en de bedrijven verrekenen onderling de kosten. Uiteindelijk beslist de inlenende werkgever of de werknemer voldoet, een arbeidscontract krijgt en zo mag blijven op de vacature.

Gewoon, uitgerekend goed! SCAB ondersteunt zo’n 3600 ondernemers in het MKB met een breed pakket aan professionele diensten. Dat varieert van het voeren van loonadministratie tot gedegen fiscaal advies, accountancy en ondersteuning op het gebied van automatisering en HRM. Dat doen we vanuit Tilburg, met ongeveer 80 medewerkers, waarvan een groot deel gespecialiseerd is in de bouwsector.

Unit4 is een wereldwijde leverancier van gebruiksvriendelijke bedrijfssoftware voor dienstverlenende organisaties. Wij leveren ERP- en bedrijfsapplicaties in de cloud. Dankzij Unit4-oplossingen kunnen organisaties sneller en tegen lagere kosten innoveren en anticiperen op veranderingen: eenvoudig, snel en kostenefficiënt. Onze software is ontworpen voor mensen en past zich aan uw manier van werken aan. Daarom is ons motto: Unit4. In business for people.