Power2Match zet mensen in hun kracht!

Power2Match is nieuw concept in de markt dat is geïnitieerd door Pink Elephant. Het is een datagedreven softwareplatform voor bedrijven in de flexbranche dat zorgt dat bijna alle administratieve processen volledig geautomatiseerd worden uitgevoerd. De focus van uitzenders en detacheerders kan daardoor maximaal ingezet worden op het snel matchen van de juiste kandidaten met de beschikbare vacatures. De hogere kwaliteit van matches zorgt tevens voor verbetering van dienstverlening voor de bedrijven in de flexbranche die gebruik maken van het platform.

Power2Match geeft u de kracht om te verbinden

Onze oplossingen faciliteren uw mensen om kandidaten aan opdrachtgevers te verbinden. Wat ons uniek maakt is dat onze oplossingen vanuit een business perspectief ontworpen zijn. Hierdoor zijn we in staat geweest om uw zogeheten front- en back-office met elkaar te verbinden. Hiermee verbinden wij de twee meest waardevolle onderdelen van de succesvolle ondernemingen van vandaag en morgen met elkaar, namelijk mensen en IT. Wij zorgen ervoor dat het potentieel van uw medewerkers ondersteund wordt door toepasbare en in de praktijk bewezen technologie.

Passie voor klanttevredenheid

Onze specialisten hebben een passie voor klanttevredenheid. De beleving van uw mensen staat bij ons centraal. Om te kunnen weten wat er speelt bij uw mensen is het dus belangrijk dat wij uw business begrijpen. Onze mensen hebben vaak jarenlang op de stoel van uw mensen gezeten en kennen ‘de kneepjes van het vak.’ Wij delen dezelfde passie!

IT Takes two to tango

Onze oplossing voldoet volledig aan de kwaliteitseisen die de branche stelt, zoals onder andere de NEN4400 normering. Wij hebben een volledig gestandaardiseerd onboarding programma wat hieraan voldoet en een technisch juiste implementatie garandeerd. Samen nemen wij uw organisatie op sleeptouw, een nieuwe oplossing in gebruik nemen is immers meer dan alleen een systeem inrichting. Inspiratie sessies voor uw eigen mensen, kandidaten en opdrachtgevers, onze floorwalkers die aanwezig zijn op het moment dat het systeem live gaat en onze uitgebreide trainingsmogelijkheden zijn slechts enkele voorbeelden van hoe wij er samen met u voor zorgen dat een overstap zo ‘smooth’ mogelijk verloopt.

Ontdek wat Power2Match voor uw organisatie kan betekenen